www.ocampo.dk
Ocampo Fitness
Ocampo Fitness
Ydelser
Nyheder og Events
Billeder og Video
Links
Om Ocampo Fitness
 
 
 
 
  Del siden på Facebook
 
Om Ocampo Fitness

Om Ocampo Fitness

 

Ocampo Fitness er stiftet af Marina Ocampo Larsen. Marina er oprindelig fra Argentina men har boet i Danmark siden 2003. Dans har altid været en stor del af hendes liv; både som fitness og som generel interesse, men mest af alt fordi dans er sjovt. Stilarterne er mange, men særligt Salsa, Merengue, Reggaeton, Cumbia og Samba er populært. Marina ønsker at dele glæden ved dansen med andre og måske på sigt gøre det til hendes levevej.

Du kan kontakte Marina på telefon 22632167 eller mail marina@ocampo.dk.Byg en fremtid   Marina har siden 2007 sponsoreret skolegang og sundhed for Abina og hendes søskende. "Det er fantastisk at kunne påvirke Abinas fremtid positivt; hendes liv er så forskelligt fra det vi kender i Danmark at man knapt kan forestille sig det!"

Klik på et af billederne for at læse mere om Børnefondens arbejde!
Som sponser får man en unik mulighed for at have forbindelse til en verden som ellers er meget fjern. Man følger barnet og familien i form af en årlig rapport. Derudover kan man udveksle breve og sende gaver.
  Abina Tchedre fra Togo
 
 
         Abina Tchedre    

Udvikling for børn

Ocampo Fitness opfordrer til at man gør en forskel, hvis man kan, ved at bidrage til ulandsarbejde i det omfang man kan.
 
Ocampo Fitness